Co-creatie in beeld

Mijn naam is Lotte Hulst en ik ben de trotse eigenaar van Co-creatie adviesbureau.

In 2013 heb ik de stap genomen om mijn eigen bedrijf te starten. Ik ben Co-creatie adviesbureau gestart vanuit mijn passie voor complexe verandertrajecten en hoe co-creatie, kennisdeling en gedeeld leiderschap kan bijdragen in het succes van dergelijke trajecten.

Als projectconsultant heb ik bij diverse klanten in de keuken mogen kijken en het valt mij altijd op dat veel bedrijven op zoek zijn naar een manier om effectief kennis te delen en in samenwerkingverbanden tot gedragen oplossingen te komen.

Hier wil ik graag bij helpen.

Niet alleen door nu spelende vraagstukken gezamenlijk aan te pakken, maar juist om structurele kennisdeling en co-creatie onderdeel uit te laten maken van de organisatie, zodat u mij hier in de toekomst niet meer voor nodig hebt.

Gooi ik dan niet mijn eigen glazen in als zelfstandig ondernemer? Nee, het is tenslotte niet alleen mijn persoonlijke missie, maar ook de missie van mijn organisatie om co-creatie, kennisdeling en gedeeld leiderschap tot een hoger niveau te tillen en organisaties in staat te stellen om veel meer zelf te doen. Vaak is de kennis wel in huis, maar weet men simpelweg niet waar deze kennis zich bevindt. Op het moment dat iedere organisatie in staat is om dit te doen en ik dus geen opdrachten meer heb, prijs ik mij een gelukkig mens!

nl.linkedin.com/in/lottehulst/

Email this to someoneShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook